Njoftime

Prof. Di Girolamo në 26 shtator

Rezervo vizitën tënde me otorinolaringologun, Prof.Dr. Stefano Di Girolamo, të enjten në 26 shtator në Klinika Italiane. Profesori i Torvergatës vjen në Tiranë për të ndarë eksperiencën e tij më të mirë në fushën e ORL-së dhe ORL-së pediatrike.  Jepini fund patologjive të hundës, veshit dhe laringut.

Prof.Dr. Piergiuseppe Bellezza - Kirurgu Okulist

E shtunë, 28 Shtator, Kirurgu Okulist, Prof.Dr. Piergiuseppe Bellezza dhe stafi Italian zhvillojnë të shtunën në 28 shtator, korigjimin e patologjive të syrit ( miopia, hipermetropia, astigmatismi dhe presbiopia) përmes teknikës së lazerit PRK.
Rezervoni vizitën dhe ndërhyrjen tuaj dhe hiqni lentet apo syzet për të gjithë jetën.

Testet e intolerancës alimentare në Klinika Italiane

Intoleranca alimentare nuk klasifikohet si alergji pas nuk shkakton shokun anafilatik dhe nuk ka të njëjtat siptoma si alergjitë e zakonshme. Intoleranca alimentare është reagim i organizmit tonë ndaj një apo më shumë substancave që nuk arrijnë të treten si mungesë e enzimave ose e patologjive intestinale.

Hiqni syzet ne 4 minuta

Keni menduar se si mund të ndryshojë jeta juaj në vetëm 4 minuta? Përmes këtij materiali “Procedura e Lazerit” do të njiheni me Julin 22 vjec, i cili megjithëse kishte 12 vite që mbante syze, në vetëm 4 minuta Prof. Bellezza dhe stafi Italian i okulistikës në Klinika Italiane kreu ndërhyrjen përmes Lazerit PRK.

Prof. Di Girolamo në 26 shtator
Prof.Dr. Piergiuseppe Bellezza - Kirurgu Okulist
Testet e intolerancës alimentare në Klinika Italiane
Hiqni syzet ne 4 minuta

Welcome to Klinika Italiane S. Antonio

No front page content has been created yet.